Om oss

GRL PWR Production startades våren 2017 av oss, Charlotte Artman och Ebba Schollin.

Allt började med att vi pratade om hur det är att vara en ung tjej idag. Vi var trötta på att unga tjejer mår allt sämre och började diskutera vad vi själva kunde göra för skillnad. Samtidigt ville vi väva in något vi själva brann för. Vi kom då fram till ett helt nytt koncept där det viktigaste för oss var att skapa gemenskap, inspirera och stärka våra unga tjejer samtidigt som vår utgångspunkt är just målgruppen och den digitaliserade värld de lever i. Resultatet blev GRL PWR Production.

Vår idé är ett boost camp, av unga tjejer – för unga tjejer. Vår förhoppning är att vårt boost camp ska bli en naturlig del av sommarlovet för högstadietjejer i Sverige!

Vi är båda födda år 1994 och pluggar just nu vår fjärde termin på ekonomihögskolan på Lunds universitet. Ebba växte upp i Höganäs och Charlotte i Viken. Vi började sedan i samma gymnasieklass i Helsingborg och har hållit ihop sedan dess.

Tack vare Leapfrogs har vi fått möjligheten att kunna utveckla vår idé under sommaren och vi ser verkligen fram emot resultatet! Ytterligare tack till Fritid Helsingborg och MUCF som gör det möjligt för alla deltagare att vara med helt gratis!